GWM
Leica
3D поглед на просториите на GeoWILD MAK - добиено со Leica ScanStation C10
  
Други проекти ...

 
3D scan Споменик ВАСИЛ ЧАКАЛАРОВ, Скопје
- добиено со Leica ScanStation C10 - повеќе >
3D scan од презентацијата на Градскиот стадион ФИЛИП ВТОРИ, Скопје- повеќе >

map2
ВИНАРСКА ВИЗБА во Бугарија - надворешен поглед,
Мај 2012
Starosel
Активен 3Д преглед можете да погледнете во IExplorer со инсталација на TruView PlugIn ...превземете го овде (download TruView PlugIn)
(Инсталација на TruView PlugIn на Вашиот компјутер е задолжителна за 3Д преглед)
< Последни работени проекти >
Погледнете повеќе за Leica ScanStation C10 на страната на производителот

published by webpartner © GeoWILD MAK 2016